Φιλιω Πυργακη Πεθανε / Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι.

Φιλιω Πυργακη Πεθανε / Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι.. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι.

Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ...
Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ... from cdn.cnngreece.gr
Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. «με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες».

Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. «με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες». Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Στα 82 της χρόνια η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Πέθανε η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη! Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων.

Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ...
Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ... from www.zarpanews.gr
Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939.

Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. «με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες». Πριν από δύο μήνες, τον.

Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ...
Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ... from cdn.cnngreece.gr
Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά.

«με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες».

Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη!

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια φιλιω πυργακη. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama